Blijf op de hoogte van alles wat we doen, Sirius(ly), keep happy

Wie zijn wij

U zoekt een audiovisueel bedrijf.

Voor videoproducties in Limburg, Brabant, of waar dan ook, ben je bij ons op de juiste plaats. 

Omdat wij een dienstverlenend bedrijf zijn, leveren wij een goed audiovisueel product. We bestaan al 10 jaar en werken elke dag aan onze naam. En dat doen we door een goede service te bieden en ongevraagd een stapje extra te zetten waar nodig. Zonder daar extra geld voor te vragen. De glimlach op het gezicht van onze opdrachtgever is belangrijk.  En zo kijken we tegen elke opdracht aan. We werken aan manieren om service terug te brengen naar het niveau waar onze ouders het hebben achtergelaten. Maar natuurlijk kijken we ook naar de toekomst. En die is waanzinnig spannend met steeds meer ontwikkelingen, want de “sky is the limit”. 

Social broadcasting wordt ook steeds belangrijker. Video wordt steeds meer gemeengoed, ook op websites. Steeds meer services worden op het internet gevonden, Daar moet jij jezelf profileren. Mensen stappen uit hun schulp en laten zich zien. Wie is die persoon aan de andere kant van de lijn? Wat doen we zoal:

  1. Bedrijfsvideo, vastleggen van processen,
  2. Live beeld registraties.
  3. Webcasts voor bedrijven.

Klanten hebben zoveel keuze. Waarom kiest men voor ons? Omdat wij het anders doen, en daar helpen wij je bij. Het videobedrijf met ideeën. Uw mediabedrijf in Limburg, ja want iedereen vertelt het mooi maar wij voeren die ideeën uit, degene die eerder met ons werkten wisten dat al. Zelf een idee, dan zijn we volgzaam, wilt u dat wij iets bedenken, kan allemaal. 

Frans Ritzen vertelt op onze portfoliopagina het volgende. Het wordt een ‘belevenisreis’ waarin jouw bedrijf perfect wordt weergegeven, passend bij de communicatie- en marketing strategie. SiriusMedia is AV specialist in Limburg. Een crack in montages. Bel voor een afspraak +31 6 2180 1754.

 

Er zijn geen problemen, er bestaan alleen oplossingen. Het is weliswaar een cliché maar het klopt.