Blijf op de hoogte van alles wat we doen, Sirius(ly), keep happy

Editing

SiriusMedia, een crack in video-editing

Als er ooit een moment komt waar video belangrijk is, vraag SiriusMedia. Wij doen dit al 20 jaar, een av specialist in Limburg. Een crack in video-editing.2 monitors2

Opsomming van feiten heet bij ons een boeiende documentaire. SiriusMedia combineert, past en meet. Het einddoel is het pad waar we mee aan de slag gaan. Of het nu gaat om bedrijfsfilm, een video classroom, een registratie van evenementen of anders?  Wij zijn het bewijs van uw visie. Registreren is leren en vastleggen. Moeilijker is het niet. Flexibele oplossingen zoeken voor AV uitdagingen. Dat is SiriusMedia. U wilt multicam registratie, op een beamer, live? Geen probleem. Graag met ‘onzichtbare’ cameramensen? Is ook mogelijk. Robocam settings in HD op aanvraag.

Camera en montage: Will Schmitz-SiriusMedia

Waarom zo trots op onze editing skills?

Omdat deze voldoen aan de standaard norm en het top niveau kennen dat je graag wilt. Enige verschil is de prijs; die is heel fair. Je product krijgt de uitstraling die het nodig heeft door een goede mix van alles te maken. Wij bewerken willekeurige systemen, variërend van oud beeldmateriaal tot de huidige HD normen.